Esztergom – SKSE 2:1 (1:1).

Esztergom, 1000 néző, vezette Palotai. Esztergomi Vasas: Vajó - Fiedler, Szenczi, Csapó - György II., György I. - Markó, Laczkó, Czibik, Engelbrecht, Szendi. Edző: Kertes László. Salgótarjáni Kohász: Márton - Kojnok, Gáspár, Pálmai - Bábel, Krivanek II. - Tajti, Földi, Bartha (Szolnoki), Szeberényi, Antal. Edző: Szojka Ferenc.

Erősen felázott pályán a vendégek kezdtek jobban. A 15. percben szabadrúgásból 35 méterről Krivanek II.. óriási lövést küldött kapura, és a felső lécről visszapattanó labdát Bartha vágta a hálóba, 0:1. A 30. percben váratlanul egyenlítettek a hazaiak. Szabadrúgás után a sorfalról levágódott labdát Szendi lőtte a kapuba, 1:1.

Szünet után is a kék-fehérek kezdtek jobban. Tíz perc után fölénybe került az Esztergomi Vasas. A 63. percben Pálmai szabálytalanul szerelt. A megítélt 11-esből Engelbrecht lőtt a hálóba, 2:1. A 73. percben Kojnok szerelését ismét 11-essel „honorálta” Palotai játékvezető. Ezúttal Engelbrecht már a felső lécet találta el. Az utolsó percekben két helyzet adódott a vendégek előtt, de ezek kimaradtak. A két kiesésre álló csapat nagy küzdelmet vívott egymással. A vendégek a sérült Vári, Gaál és Sebők után Pünkösdit is kénytelenek voltak nélkülözni. Jó: Szenczi, György I., Laczkó, Czibik ill. Pálmai, Krivanek II., Szeberényi.