Benkő megelőzte a válogatottakat.

Úgy tervezték, hogy a 26. Brezonik Memoral nemzetközi sífutóversenyt Csehszlovákiában, Szliácson rendezik meg. Kedvezőtlen hóviszonyok miatt azonban a rendezőbizottság Domoniliban bonyolította le a színvonalas versenyt. A mezőnyben ott voltak Lengyelország, Csehszlovákia, valamint Magyarország nemzeti sífutó válogatottjai, emellett ezekből az országokból több klub versenyzője, továbbá Szovjetunió, Bulgária, Románia, Jugoszlávia, Ausztria sífutói is. A nagy nemzetközi mezőnyben Nógrád megyét a SKSE az alábbi együttessel képviselte: Benkő, Vincze, Hrabecz és Ottmár. A versenyzőket Hegyi István edző és Sulyok János szakosztályvezető kísérte el.

A nemzetközi női és férfi sífutóversenyen 203 férfi és 114 nő rajtolt. A nők mezőnyében a lengyelek, míg a férfiaknál a hazaiak, a csehszlovákok vitték el a pálmát. A férfi egyéni 15 km-es sífutásban a magyarok közül Benkő (SKSE) szerepelt a legjobban. A 81. helyezett Kohász versenyző megelőzte a válogatott Bartóczit, Horváthot és Őzét. Az említett versenyzők 101., 134. illetve 146. helyen végeztek. Ebben a versenyszámban a csehszlovák nemzeti válogatott tagja, Fajstwr szerezte meg a győzelmet, 39:11-es idővel. A 81. helyezett Benkő ideje 44:36,7. A verseny második napján a váltófutást bonyolították le. A férfiaknál 45, a nőknél 32 csapat indult. Sajnos, ebben a számban a SKSE versenyzői, akik jobb eredményre számítottak, Hrabecz Gyula síléctörése miatt feladták a versenyt.

A Magyar Sí Szövetség megbízásából nagy megtiszteltetés érte a SKSE síelőinek edzőjét, Hegyi Istvánt. Azzal bízták meg, hogy a Romániába túrára induló magyar ifjúsági sífutó válogatott csapatot kísérje el és adja meg a fiatalok felkészítéséhez szükséges segítséget. A sífutó válogatott a héten indul Romániába.