Ötletesen, jól játszott a SKSE.

Salgótarjáni Kohász - Kazincbarcikai Vegyész 3:1 (1:0). Salgótarján, 1000 néző, vezette Katona. SKSE: Vári - Tajti, Gáspár, Juhász - Csala, Pünkösdi - Barta (Pálmai), Rozgondi, Boros (Bábel), Szeberényi, Antal. Edző: Tóth István.

Gyors SKSE támadások vezették be a játékot. A 8. percben Borost felvágták mintegy 25 méterre a kaputól. A megítélt szabadrúgást Rozgondi nagy erővel küldte kapura, de a sorfalról szögletre vágódott a labda. A beküldött szögletet Fülöp nagy üggyel-bajjal hárította. A jobb oldalról bedobott labdát Antalhoz továbbították, aki 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 1:0. Továbbra is a SKSE rohamozott, először Boros, majd Antal elől hárított a vendégek védője. Az első veszélyes támadást a vendégek a 25. percben vezették. Varga tisztán kapta a labdát, de 8 méterről nagy helyzetben kapu fölé lőtt. A 30. percben Rozgondi mintegy 25 méterről a jobb alsó kapufát találta el. A 40. percben Cservenka nagy lövést küldött kapura, a labda a jobb külső kapufát találta el.

A játékidő második részében először a vendégek támadásai gördültek a pályán. Várhegyi 30 méterről lőtt kapu fölé. Az 54. percben Szeberényi - Csala akció után az utóbbi 18 méterről lőtt a bal alsó kapufa mellé. Gyors Vegyész ellentámadás következett, melynek végén Varga csukafejessel küldte a labdát a bal kapufa mellé. A 60. percben Rozgondi kapott tisztán labdát a 11-es pontnál, azt lekezelte, és laposan a kapu közepébe lőtt, 2:0. A 70. percben Pálmai cselsorozat után egészen a jobb oldali alapvonalig vitte a labdát, onnét beívelt, Antal jó érzékkel lefordult a védőkről, s közelről élesen a kapu bal oldalába fejelt, 3:0. A vendégek nem adták fel a küzdelmet és a 87. percben, amikor ott pattogott a labda a SKSE 16-osán belül, Ráczi jól eltalált lövése nyomán a felső léc alatt hullott a hálóba, 3:1. A mérkőzésen ötletesen, jól játszott a SKSE, a gólokat is éppen a döntő pillanatokban érték el. A Kazincbarcika sok, biztosnak látszó gólhelyzetet hagyott ki. Jó: Vári, Tajti, Csala, Szeberényi, Antal illetve Ködmön, Szipka, Várhelyi.