Három kiállítás a megyei rangadón.

Salgótarjáni KSE - Kisterenyei Bányász 3:1 (2:0). Salgótarján, 1500 néző, vezette: Dér. SKSE: Vári - Tajti, Czuder, Ludányi - Csala, Pünkösdi - Pálmai, Nyerges (Puskás 76. perc), Rozgondi, Szeberényi, Antal (Galbács 80. perc). Edző: Misecska Sándor. Kisterenye: Csernák - Király, Bibók, Orosz - Létrai (Végvári 44. perc), Juhász - Tarlósi, Szeberényi, Nagymajdon, Taliga, Kaszás. Edző: Szomszéd Ádám.

A rangadón a hazaiak már az első percekben veszélyeztettek, Szeberényi, majd Pálmai lőtt kapura. A 8. percben Rozgondi 30 méteres lövésébe Bibók belelépett, a balra helyezkedő Csernák a jobb alsó sarok felé irányt változtató labdát csak nagy bravúrral, elvetődve tudta elcsípni. A 10. percben Szeberényi szólózott. Cselsorozat után Pálmai elé játszott. A szélső nehéz szögből 11 méterről lőtt kapura. Csernák ezúttal is biztosan védett. A 18. percben Szeberényit a kisterenyei 16-osnál szabálytalanul akadályozták. A megítélt szabadrúgást Rozgondi lőtte. Lövése a sorfalról az alapvonalon túlra vágódott. A kohászok nagy lendülettel játszottak és mezőnyfölényt harcoltak ki. Kisterenye az első gólveszélyes támadást Nagymajdon révén vezette, aki 17 méterről lőtt kapura, Vári csak nehezen hárított szögletre. A 30. percben góllá érett a kohászok fölénye. Antal baloldalról ívelt szögletét Pálmai juttatta a hálóba, 1:0. Két perccel később újabb gólt értek el a kohászok. Pünkösdi indította a támadást. Szeberényi több csel után a védőktől szorongatva a kifutó kapus mellett a kapu közepébe gurított, 2:0. A 40. percben Létrai megsérült. Nem tért vissza, helyére Végvári állt be.

A szünet után a 48. percben a SKSE újabb gólt ért el. Szeberényit a 11-es pont táján a kisterenyei védők ollóba fogták. A megítélt büntetőt Pünkösdi laposan a bal alsó sarokba küldte, 3:0. A gól után a bányászok fokozták a játék iramát. Mezőfölényt harcoltak ki. Csatáraik lövésekre nem vállalkoztak és így fölényük meddő maradt. Az 52. percben Nagymajdon nehéz szögből, 10 méterről lőtt a kapuba, 3:1. A 67. percben Pálmai és Szeberényi összecsaptak, a játékvezető mindkettőjüket kiállította. A 69. percben Csala magasra emelt lábbal talpalt, ő is követte társait. A hátralévő időben változatlanul a vendégek irányították a játékot. A kohász védelme biztosan hárított. A NB II-es megyei rangadón ellentétes félidők mellett változatos, jó iramú volt a küzdelem. Rontotta a játék színvonalát a három kiállítás. Jók: Czuder, Rozgondi (a mezőny legjobbja), Szeberényi illetve Bibók, Király, Nagymajdon és a gólok ellenére Csernák.