Meglepetés a megyei rangadón.

Salgótarjáni KSE – Nagybátonyi Bányász 2:1 (1:1). Salgótarján, 2500 néző. Vezette: Losonczy. SKSE: Libus – Tajti, Martinkó, Ludányi, Pünkösdi, Czuder, Pálmai, Csala, Szűcs, Nyerges, Bablena. Edző: Kovács Ernő. Nagybátony: Bulyovszki – Romhányi, Szántó, Szalai, Havasi, Angyal, Nagy A., Kovács, Veres, Szarvas, Regős. Edző: Dávid Róbert.

7. perc: Szarvas 28 méterről lőtt labdáját Libus védte. 14. perc: Bal oldalon futott a SKSE támadása. A védőkről kipattant labdát Nyerges szerezte meg. Középre játszott Szűcs elé, aki 8 méterről nagy gólt lőtt a léc alá, 1:0. Kezdés után Kovács előtt nyílt egyenlítési alkalom, de gólhelyzetben gyengén találta el a labdát és Libus védett. 19. perc: Libus Nagy A. elől lehúzta a labdát. 20. perc: Formás nagybátonyi támadást láttunk a jobb oldalon. Nagy A. - Kovács volt a labda útja, Libus ismét hárított. 21. perc: Szarvas labdáját közelről kapu mellé fejelte Nagy A. 25. perc: Szalai felvágta Pálmait. A szélsőt 5 percig ápolták. 29. perc: Veres labdájával Kovács kiugrott, és 7 méterről laposan a jobb alsó sarokba lőtt, 1:1. 31. perc: Nagy A. szabadrúgást ívelt a kapu elé a jobb oldalról. Libus a labda alá szaladt, de szerencséjére az elsuhant a jobb alsó sarok mellett. 34. perc: Tajti 18 méterről küldött szabadrúgása után Bulyovszki bravúrosan a léc alól ütötte szögletre a labdát.

50. perc: Bizonytalankodott a nagybátonyi védelem. A védőkről Szűcs elé pattant a labda, aki Pálmait indította a jobb oldalon. A szélső szinte lehetetlen szögből Bulyovszki hasa alatt a jobb alsó sarokba küldte a labdát, (nagy kapushiba), 2:1. Kezdés után Kovács újból egyenlíthetett volna. Gólhelyzetben Libusba lőtte a labdát. 66. perc: Csala megsérült, 3 percig ápolták. 70. perc: Regős baloldalról leadott lövése után a labda centiméterekkel suhant el a bal alsó kapufa mellett. 85. perc: Pálmai lövésszerű beadása után Bulyovszki a felső kapufa segítségével szögletre ütötte a labdát.

Közepes színvonalú mérkőzést hozott a Közép-csoport megyei rangadója. Mindkét csapat idegesen játszott, s elsősorban a küzdő jelleg dominált. Jellemző, hogy a gólok közül kettő nem akcióból, hanem védelmi hibából esett. Az éllovas Nagybátonyi Bányász néhány játékosa (a védelemre gondolunk), meglepően indiszponáltan játszott. A nagybátonyiak a mezőnyben tetszetősebben adogattak, mezőnyfölényben játszottak, de ötös fogatuk nem bírt az önfeláldozóan védekező tarjáni védőkkel. A mérkőzés hajrájában olykor hét-nyolc emberrel is védekezett a Kohász. Ezen a találkozón a SKSE sokkal harcosabb felfogásban játszott, mint a megelőző itthoni mérkőzésein. Lelkesedésüknek köszönhetik a győzelmet, s ennek értékét az sem rontja le, hogy a győzelmet jelentő góljuk nagy kapushibából született.

Jó: Libus, Martinkó, Czuder, Szűcs illetve Havasi, Nagy A., Kovács. Losonczy játékvezetőnek volt néhány fordított ítélete.