2008. június 08. Jubileumi nemzetközi öregfiúk torna

Bemutatásra került "Salgótarjáni Városi Televízió" 2008. június 24.-én
„Jubileumi torna a Tóstrandon. A Salgótarjáni Kohász Sport Egyesület, azaz a SESE öregfiúk labdarúgó csapata a közelmúltban jubileumi tornát rendezett a Tóstrandon. A csapatot 30 évvel ezelőtt alapították Dicse András, Pünkösdi József és Sebők János kezdeményezésére. Akkor tizennyolcan voltak, ma huszonkilencen alkotják a csapatot. Az öregfiúk átlagéletkora pontosan 50 év. A 30. születésnap alkalmából rendezték meg a jubileumi tornát, amelyre meghívták Fülekpüspöki és Gyöngyös csapatát. A résztvevő csapatokat Simon Lajos, az Oktatási, Kulturális és Sport Iroda főtanácsosa köszöntötte, majd kezdetét vette a barátságos labdarúgó torna. Az első mérkőzésen az SKSE és Gyöngyös lépett pályára. Az izgalmas, látványos meccs eredményét végül tizenegyesekkel döntötték el, mert a rendes játékidő eredménye 2-2 lett. A második mérkőzésen az SKSE a Fülekpüspöki csapatával játszott. A hazaiak 3-1-re legyőzték a vendégcsapatot. A harmadik mérkőzésen a vendégcsapatok játszottak. A heves megyei csapat 3-1-es győzelmet aratott, így megszerezte a tornagyőzelmet. A torna ezüstérmese az SKSE lett. A Fülekpüspöki csapat a harmadik helyen végzett. Megválasztották a torna gólkirályát is. Ezt a címet a gyöngyösi Tóth Attila nyerte el 3 góllal.”

Megjelent "Nógrád Megyei Hírlap" 2008. június 12.-én
„Jubileumi tornát rendezett Salgótarjánban hétvégén az SKSE öregfiúk csapata. A meghívásos tornán a hazaiak a Gyöngyös és a Fülekpüspöki csapataival mérkőztek a vándorserlegért. Eredmények: Gyöngyös - SKSE öregfiúk 2 - 2, tizenegyesekkel 3 - 2. Gyöngyös: Szén - Kávási, Huszár, Nagy, Horváth (Halász), Jakab (Ferencz T.), Tóth A., Grabecz (Gombos), Ferenc J., Szerdahelyi (Szelényi), Deli. Menedzser: Treiber Rudolf. SKSE öregfiúk: Herczeg - Scherz (Kadlót), Németh Zs., Váradi, Bonivárt (Lengyel), Kovács (Csongrádi), Bódi, Németh Cs. (Fekete), Forgács (Bencsok), Tóth Zs. (Kisbali), Tőzsér F. (Gaál). Menedzser: Pálmai József. Góllövő: Jakab, Tóth A. illetve Tóth Zs., Tőzsér. SKSE öregfiúk - Fülekpüspöki 3 - 1. Fülekpüspöki: Panica - Tóth L. Sándor, Bencsik (Bednár O.), Koronczi, Tóth F. (Nagy), Molnár (Ali), Bednár R., Váradi (Spodniak), Gáspár, Berki. Menedzser: Gáspár Lajos. Góllövő: Kisbali (2), Tóth Zs. illetve Gáspár. Fülekpüspöki - Gyöngyös 1 - 3. Góllövő: Tóth A. (2), Gombos illetve Gáspár. Az SKSE jubileumi vándorserleget egy évig a Gyöngyös öregfiúk csapata őrzi. Második az SKSE öregfiúk, míg harmadik a Fülekpüspöki csapata lett. A torna gólkirálya címet a gyöngyösi Tóth Attila szerezte meg.”

Elhangzott "Radio Focus FM 100.4 Salgótarján" 2008. június 11.-én
„Gyöngyös együttese nyerte meg a hétvégén Salgótarjánban, az SKSE öregfiúk csapatának jubileumi labdarúgótornáját. A tornára - amelyet Salgótarján Város Önkormányzata pályázati forrásból támogatott, - a házigazda és a győztes, gyöngyösi öregfiúk-csapata mellett Fülekpüspöki együttese kapott meghívást. A jubileumi torna mérkőzéseinek eredményei: Gyöngyös - SKSE 2 - 2, tizenegyesekkel 3 - 2, SKSE - Fülekpüspöki 3 - 1, és Fülekpüspöki - Gyöngyös 1 - 3. A torna győztese tehát Gyöngyös csapata lett, ők vihették haza a vándorserleget, a második helyen az SKSE zárt, míg a harmadik helyen a szlovák együttes végzett. A torna gólkirálya címét a gyöngyösi Tóth Attila szerezte meg.”