Gólzáporos rangadó – SKSE - Bp. Vegyiművek 5:0.

Salgótarján. 500 néző. Vezette: Kutasi. SKSE: Libus – Havasi, Kirisics, Bablena – Cserven, Pálvölgyi – Lovász, Czuder, Vilcsek, Nyerges, Zólyomi. Edző Jancsó Sándor. Kezdés után tapogatózó játék folyt a pályán. A vendégcsapat szemmel láthatóan védekezésre rendezkedett be. Az első húsz perc mezőnyjátékkal telt el, majd fokozatosan feljött a SKSE és nagy fölényt harcolt ki. A 32. percben egy partdobás után Zólyomi kapta a labdát, két védőt is kicselezett, de lövése a kapufán csattant. A lepattanó labda Lovász elé perdült, aki Vilcsek elé játszotta és a középcsatár közelről a hálóba lőtt, 1:0. Továbbra is a SKSE támadott, Nyerges lőtt nehéz szögből kapu fölé, majd Cserven fejese kerülte el a kaput. A 42. percben egy kapu előtti kavarodásból Lovász elé került a labda, aki a bal alsó sarokba lőtt. Piricsi már csak beljebb segítette a labdát, 2:0.

A második félidőben a hazaiak továbbra is támadtak. Egy szögletrúgás után Lovász kapott jó labdát jobboldalról, kicselezte a vendégek védelmét és a kapu közepébe lőtt, 3:0. A gól után is a hazaiak irányították a játékot. A vendégcsapat teljesen védekezésre szorult. A 60. percben Zólyomi elhúzott a vendégek védelme mellett és élesen a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 4:0. Az utolsó gól húsz percet váratott magára, a 80. percben szabadrúgáshoz jutott a SKSE. Piricsi kiöklözte a labdát, a szemfüles Zólyomi ott termett és lövése nyomán a labda a jobb alsó kapufáról az ellenkező sarokba vágódott, 5:0.

Nagyarányú biztos hazai győzelmet hozott a NB III Északi csoportjának rangadója. A SKSE biztosan fektette két vállra a táblázat második helyén álló fővárosi együttest. A salgótarjániak minden csapatrészben felülmúlták ellenfelüket. Csatáraik ezúttal nem hibáztak a kapu előtt. A vendégcsapat teljesen alárendelt szerepet játszott. Csatársora nem tudta tartani a labdát, s ezért végig védekezésre kényszerült. A győzelem megérdemelt, a gólarány még nagyobb arányú is lehetett volna.